vrijdag 17 april 2020

Nog even volhouden!

Dag vrienden van het vijfde leerjaar! 

Zoals jullie wel weten, zijn de maatregelen door de overheid nog even verlengd. We kunnen dus nog niet naar school na de Paasvakantie...Jammer :(

Toch hopen we dat jullie het fijn hebben thuis en dat jullie tijdens de vakantie hebben kunnen genieten van de zon! 

Je hebt het misschien al gemerkt: tijdens deze vakantie hebben we jullie even met rust gelaten. Er kwamen geen nieuwe oefeningen op Bingel en op de blog was het ook even stil. 

Nu de Paasvakantie aan zijn einde komt, vliegen we er terug in! We zijn weer even aan het rondbellen naar alle ouders maar hier nog even een samenvatting: 

  • Vanaf dit weekend zal je nieuwe oefeningen op Bingel zien staan.
  • Dinsdag 21/4 liggen er nieuwe enveloppen klaar met bundels en een brief: lees deze goed! Deze bundels zullen verplicht zijn, de oude bundels zijn vanaf nu extra. 
  • Je krijgt een eigen e-mailadres met paswoord om ons vragen te stellen of om ons gewoon even te laten weten hoe het met jullie gaat! Cool he! :) Dit adres en paswoord staat op de brief. Het is een Gmail-account dus inloggen via Google > Gmail.

Zo, lieve vriendjes, we sluiten af met een filmpje om jullie voor de komende periode nog eens te herinneren aan wat we samen tegen Corona kunnen doen! 

https://schooltv.nl/video/wat-kunnen-we-samen-doen-even-de-handen-thuis/#q=corona

Veel succes, hou vol, we missen jullie! 

Groetjes,

De juffen van L5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten